pondělí 2. července 2007

Skandální odhalení!

Vím, že se budu opakovat, když zase napíšu, že „dnes byl ten velký den“. Ale když u nás jich je tolik! A TOLIK asi ještě doufám bude ;o))

Každopádně dnes jsme zvládli resty z víkendu a zakoupili jsme ty stojany na CD. Pán nás utáhl na velkou slevu a hrozby o tom, že už to je doprodej a už se to vyrábět nebude. Čili místo 3 stojanů za necelé 3 tisíce, jsme si domů vezli 4 za necelé 2 tisíce. Plus světlo pro Kačenku. Konečně ji ho budeme moci vrátit. Hezké, Kačenko, moc hezké! Viď?!!

Každopádně se zastávkou u Langerů – opět předávka tajných materiálu, za tajnou informaci o tom, že začnou asi tajně stavět i „bez dovolení“ – my ale nic neřekli…jako hrob! No prostě dostali jsme se domů docela později, ale tak nějak jsme byli rozhodnuti dnes odhalit tu naši chloubu celou. Všichni travičku zatím jen chválili, tak proč ji ještě schovávat. Postupně jsme sundávali jeden pás tkaniny po druhém…hotové drama…ale povedlo se. Travička byla slavnostně odhalena. Nestihli jsme sice na večer domluvit krojované slečny s chlebem a solí, ale Míša měl volí oko. Tak to myslím možná v rámci tradic i stačí ;o))
Jako první a tento den i poslední se k našemu dílku vyjádřil soused Radek, který přidal pár rad, jak vše doladit a dostat do pořádné formy. Uvidíme, kdy se k tomu dostaneme. Zatím budeme asi rádi, když zvládneme pravidelně zalívat ;o)

A tady ty nezbytné obrázky:

Žádné komentáře: