středa 11. července 2007

Cesta z města

Janka si to dneska na rozloučenou dala ze Smíchova až na Vinohrady a zpět. Způsobně hlásila návštěvy CH. (Učí se rychle…) Já stihla přes poledne nákup v hračkářství (holky měly 6 let). A odpoledne jsme se s Jankou hezky sehrály, neboť když jsem ji volala po práci kvůli orientaci, právě nakupovala ve Smíchovském Albertovi. Prostě skvělý timing! Pak jsme s Jankou zašly ještě do H&M, holkám pro košile. Měli tam nádherné šatičky…že by pro Vendulku?!? Ale krutá teta Jana rozhodla, že žádná paráda nebude. Že je velmi riskantní odhadnout velikost. Tak asi tak.

Doma jsme dobalili zbytky a snažili se vše nacpat do Míšova Aurise s tím, že stejně máme počkat na Skalákovic, abychom jim tam nechali pípák a ... prostě aby měli jistotu, že jsme odjeli. (Jinak se to asi ani nedokážu vysvětlit.) Nechali jsme jim nakonec ještě tašku s jídlem, kterou si Skalák vynutil. (Určitě aby nemusel chodit tak daleko až k nám do lednice kontrolovat, jestli tam náhodou něco nezůstalo.) No a hurá do Pinerova!!! Nebo aspoň do Frýdlantu či na Ostravici ;o))

Cesta je dlouhá, naštěstí lemovaná sítí strýčka McDonalda, u kterého jsme se stavili na večeři. Pak ještě občas nějaká ta "vynucená pauza", ale zvládli jsme to a dnes již jsme usínali hezký pod moravským měsícem.

Žádné komentáře: