neděle 8. července 2007

MFF KV – den poté

Už jsme zase v Nehvizdech, takže dnešní snídaně je konečně bez paní "igelitové tašky". Úkoly byly rozděleny jasně. Já dnes zůstávám doma pracovat/analyzovat a Míša s Jankou jdou na nákupy. A taky vyměnit ten červený stojan ve Scontu ;o)

Obě skupinky se svého úkolu zhostily na výbornou. Míša s Jankou prvně sjeli do Sconta vyměnit stojan, ovšem transakce proběhla velmi rychle a na obchody s oblečky tak bylo brzy. Se holt nejdříve zašlo do potravin a pak až na oblečky. Janka si pochvalovala Míšův servis. Nejen, že nosil zakoupené tašky, ale také všechno platil, neodmítal vstoupit do žádného obchodu a dokonce sám i několik pěkných kousků pro Janku vyhledal. A jako perličku si pro Janku připravil návštěvu Cofee Heaven. Janka si ho prostě nemohla vynachválit. Všechny nakoupené kousky mi pak po příjezdu předvedla. Pěkné Kačenko, moooooc pěkné!

Za odměnu jsme si dnes ugrilovali masíčko a Míša ještě nainstaloval světlo na terasu a dole na záchodě. Jak mu to šlo, se můžete podívat ve fotogalerii. Večer už na nás ale čekal Kupec benátský a pár neodbytných mušek a komárů. Trošku nás překvapila slovenština, ale zvládli jsme to! Štěstí, že jsme si nezapomněli zapůjčit elektrizující deky, co kdyby se náhodou někdy udělala zima. Nicméně zítra se jde do práce, takže pro dnešek myslím stačilo.

Žádné komentáře: