středa 4. července 2007

Přijela k nám Janushka

Dnes večer jsme si vyzvedli Janku. Naštěstí si svůj čtvrteční lístek vyměnila za středeční, takže zítra můžeme v klídku vyrazit do Varů, jak bylo původně v plánu. Hurá! Chtěli jsme sice ještě před příjezdem zabít čas zakoupením nějakého pečiva či čerstvé zeleniny, ale ani jedno nám v podstatě nechtěli nikde prodat :o(( Pak ještě drobné zdržení přímo na nástupišti. Fakt nevím, proč nemůžou jezdit vlaky o jednom vagónu, pro nás čekající by to bylo podstatně jednodušší. Štěstí, že jsme měli ceduli … JANA BANANA … to musí být vidět na sto honů.

Doma potom proběhla řádná předváděčka, protože Janka je u nás prvně. Míša dostal dárečky k narozeninám. Potom ještě na skok ke Skalákovic, když máme tu službu na zalévání květin i zahrady... A pak jsme se s Míšou pustili do zpracovávání posledních dnů analýzy a data byla hotova dříve než Janka stihla dokoukat náš tradiční návštěvový pořad Sám doma. Aspoň teď už dobře ví, kdy, kde a jak správně imitovat únavu.

PS: štěstí, že jsme byli připraveni na všetečné Jančiny dotazy týkající se architektury našeho hlavního města. I když musím příznat, že trošičku jsme se u toho možná i zapotili.

Žádné komentáře: