neděle 1. července 2007

Návštěva Lindy

Dlouhé týdny jsme se domlouvali, že nás navštíví Linda, aby si u nás vyzvedla nějaký studijní materiál. Včera večer to po dlouhé komunikaci s Míšou přes icq zrušila. A to taky dodržela a v sobotu vůbec nepřišla. Čímž nám zcela chybělo rozptýlení, takže je vlastně jen a jen její vina, že jsme pak vyrazili do obchodů nakupovat. Bohužel jsme vyrazili pozdě, protože jsme ani nestihli zajet pro stojany do Sconta, což měl být jako ten hlavní důvod k cestě "do města" ;o)) Klasika.

Linda nakonec dorazila v neděli ve 14 hodin, jak napodruhé slíbila ;o) Studijní materiály jsme s ní vyměnili za nějaké filmečky. Taky jsme ji při té přiležitosti ukázali tu naši chloubu, co pomaličku ale jistě na zahradě vyrůstá. Pak se měla uskutečnit ještě výprava k sousedům ohledně garáží. Peťa ale stále nereagovala na Míšovu sms a vypadalo to, že u nich celý víkend nikdo není, tak jsme se nakonec nechali ukecat a šli k Petrovi Langerovi zkontrolovat ministerskou půdu. To víte, ti jsou zvyklí mít pevnou půdu pod nohama, takže to u nich nahoře vypadá úžasně! Škoda že Hanka trpí závratěmi :o(( Já svou fóbii z výšek v tomto případě ještě překonala. Každopádně tohle se u nás počítám bude muset taky časem zrealizovat. To už je jasné teď ;o)) Prošmejdili jsme jim celý dům. Nicméně příště musíme přijít jako slušná návštěva s něčím na zub, jinak se asi dostaneme do řečí.

Pak jsme ještě donutili, aby naši skvělou novou travičku zkontrolovalo i ministerstvo, a tak si to Petr musel vyšlápnout k nám nahoru ;o) prý že pro nějaké papíry asi ;o)) Tam se naštěstí chvíli zdržel, takže stihl i příjezd Peti s Jardou a kolouškem, kteří se vraceli z chaty a stavili se ohledně těch garáží. I jim jsme se chtěli pochlubit novou travičkou, ale dostal nás Jarda s tím, že nám ji už kontroluje z druhé strany od Elišky ;o)) Čili ví, že je vše v naprostém pořádku a tráva roste jako z vody. No a než jsme stihli vše vyřídit, přihnaly se velké černé mraky. Spustily přesně, když šel Petr s Míšou k Petře pro stavební dokumentaci. Něco z prudkého deště skončilo i u nás na podlaze, než jsem stihla všechno sklidit a zavřít, protože jsme právě chvíli před tím zalívali, ŽE! A právě jsme se se zalíváním chtěli přesunout dopředu, ŽE! A protože do toho ještě přišel telefonát od maminky a Zdeněčka, tak jsme úplně zapomněli zavřít střešní okna, ŽE!!! Štěští, že před tím, než jsme šli kontrolovat Petrovu půdu, Míša aspoň stihl posekat trávník vpředu (pochopitelně i u Skalákovic).

No a teď už se jen na fotkách pochlubíme s tou novou travičkou i vám ostatním ;o)) Na některých fotkách je i Míša a musím říct, že vypadá jako velký sekáč! Co říkáte??

Žádné komentáře: