sobota 31. května 2008

Dary, které potěší

Stále na Moravě, den druhý… Snídani jsme si dali hezky na terásce s mamkou, Zdendou, babičkou a malou koláčovou bitvou (rozuměj bitvou o koláče, ještě že jsme si u Veličků včera nabalili pořádnou výslužku ;o)).

Řádně posilněni jsme vyrazili nakoupit květiny a chybějící dárky, když se ty včerejší Jance úplně nelíbily. Snad si příště dá pozor na to, co si přeje (taky už by mohla vědět jak to chodí, pohádky jsou plné podobných případů). Ještě všechno zabalit a můžeme vyrazit gratulantům v ústrety. DVD série Jistě pane ministře! a slušivý cyklistický toyota dres, to už jsou asi lepší narozeninové kousky. Ovšem když má Janka ty kulatiny, tak co třeba výlet do Londýna, který se u rodičů úplně neujal? A vypadá to, že u Janky se ujme ;o) … takže hurá do Londýna!!!

Ale ještě před tím si dáme zastávku v Pržně. Slíbili jsme to těm malým princeznám a je třeba se seznámit s tou třetí nejmladší. Myslím, že momentálně bude mít Míša nejradši Barborku, ta totiž zatím neumí říkat „aaale strejdooo“ a nechce pořád hrát na honěnou. Barborce je totiž zatím jenom 5 týdnů. Každopádně už je to velká holka, protože se nás Zuzka pro změnu ptala, jestli už nám může malé věci odkládat a předávat. „Jasně…bereme všechno…třeba jako dárek pod stromeček.“ ;o)

Večer jsme pak příjemně unaveni poseděli U Hráze a u ohýnku. Mamku se Zdendou jsme tam pak nechali hlídat ohýnek samotné a šli do hajan. Přeci jen to byl náročný den.

Žádné komentáře: