středa 21. května 2008

Indiana Jones

Po „mém“ prvním velkém nakupování s Verun a Daníkem (zvládli jsme to výborně i s kojící zastávkou na parkovišti před Lidlem ;o)) nastal večer v „akčním“ duchu a ve společnosti Indiana Jonese.

Díky - některým neznámému - sponzorovi (jistě ho potěší vaše návštěva jeho stránek http://www.indianajones.cz/, které byly partnerem posledního dílu této kultovní série), jsme se dostali na předpremiéru filmu INDIANA JONES A KRÁLOVSTVÍ KŘIŠŤÁLOVÉ LEBKY.

A bylo to právě včas a v dobré společnosti! Po nelehkém výběru se mezi vyvolené dostali „somaďáci“ nahlášeni na víkendové sjíždění řeky Salzy v rakouských Alpách. Někteří už před filmovým zážitkem vyjadřovali své pochybnosti o tom, zda byla přihláška na zájezd dobrý nápad. Po pasáži „3x se propadneš“ už o tom nebylo pochyb. Aspoň víme, co a jak a že se dá VŠECHNO v pohodě, s nechybějící vtipnou hláškou na rtech, zvládnout.

Každopádně s filmem byli všichni spokojeni, i když kdo hledá, najde nějaké ty mušky všude ;o) Ale atmosféra předchozích dílů zůstala zachována a to je nejdůležitější. I když musím uznat, že „štiplavé“ dialogy mezi Fordem a Connerym v křížové výpravě jsou bezpochyby více le-gen-dary! A když už proběhlo poděkování sponzorovi večera, proč taky neodkázat na jeho vlastní recenzi ;o) Zájemci čtěte na jeho blogu.

Žádné komentáře: