čtvrtek 29. května 2008

Soutěž o nehvizdského cyklistu roku

Dorazíme si takhle „zničení“ po volejbale domů a … přesně jak Skalák psal … mají sousedi na návštěvě Péťu Strnadla. Hezky tam na terase se Skalákem už nějakou hodinku „relaxovali“, dlouhé letní večery jsou u nás teď opravdu příjemné. Obzvlášť když vám dělá společnost pan Tullamore ;o)

Bohužel nás s Míšou čeká balení na zítřejší cestu na Moravu. Čili rychlou povolejbalovou sprchu střídá superrychlé holení a už s námi venku vykecává i Míša. Debatíme nad globálními problémy lidstva, probíráme vše důležité a ani nevím, jak jsme se dostali k tomu, že před námi najednou stojí Míša ve svém zbrusu novém Toyota-cyklistickém oblečku. Jedná se o velmi slušivý model, jehož pořízení začíná Skalák také zvažovat. Kromě teambuldingu by jej Skalák určitě využil i na své noční Tour de nehvizdy-pub. V mezičase našeho povídání se totiž dnes večer vydal - i se svými neodlučitelnými kamarádkami žabkami - na kole Péťovi pro cigarety.

No náročný večer to byl, štěstí, že jsem měla ještě dost síly pořídit fotodokumentaci. Bez ní by to byl příběh téměř nezajímavý ;o)

Žádné komentáře: