neděle 4. května 2008

Výlet do Chýně

Dnes dopoledne jsme zrealizovali domlouvanou schůzku s Markétkou. Vzhledem k těhotenství to byl poslední výlet do Prahy, pak už tady plánuje cestu až s miminkem. A tak jsme se šli podívat, kde že to budou bydlet. Chvíli jsme poseděli u její kamarádky, která bydlí v bytě, který si Markétka s Pájou taky vybrali. Je to pěkně řešené, zahrádku měli dokonce větší než my. I když Markétka s Pájou prý budou mít asi menší. Každopádně jsem zvědavá, jak si to tam zařídí. Místo je to docela klidné a pěkné. Takže určitě ještě nějakou návštěvu dáme ;o)

Obědvali jsme dneska u Skalákovic, takže jsme ani nemuseli moc spěchat ;o) Protože Peti si s lososem v troubě hezky hrál na „kdo dýl vydrží“. Takže jsme mezi tím měli spoustu volného času, čímž vznikla rozporuplná diskuse na téma „kam nám bude stínit markýza“. Ale přežili jsme to, stejně jako ochutnávku pikantních brambor. (Mé hranice jsou opravdu o hodně níže, asi budu muset více potrénovat v KFC ;o)) A tak nám v poklidu a za svitu sluníčka utekl celý víkend.

A abych nezapomněla...Skalák pilně pracoval na olejování zahradního nábytečku. Míša taky pilně pracoval, jen jenom tak úplně přesně nevíme na čem ;o))

Žádné komentáře: