neděle 1. června 2008

Návštěva u rodinky Kutajových

Sice jsme se rozhodli, že vyrazíme domů dříve než obvykle, ale kromě návštěvy u Veličků jsme stihli zajet taky za Lumírem, Jankou a Klárkou. Siřinovy jsme pro tentokrát vynechali, neboť se pohybovali za hranicemi všedních dnů. Naštěstí se uvidíme ve sklípku ;o)) Lumír tam sice dorazí taky, ale Janka s Klárkou…ty uvidíme až v červenci, až k nám dorazí na návštěvu.

Takhle jsme je aspoň zkontrolovali o něco dříve a pomalu se seznámili s Klárkou v prostředí, na které je zvyklá. I tak to vypadá, že bude potřeba ještě spousta zajímavých prstýnků a hodinek, než si na nás pořádně zvykne ;o) Taky budeme muset v obchodech obhlídnout ten nafukovací bazének s úžasným nafukovacím míčem.

Pak už jen zastávka u mamky na oběd a jak jsme plánovali, cesta domů přes poledne, kdy je sluníčko nejsilnější, abychom si pak dali ještě příjemné večerní posezení doma na terásce. Škoda jen, že v Praze pršelo. No aspoň jsem místo toho stihla vybalit to nové nádobí, co jsme si od Veličků dovezli. Jen si teď asi nebudeme moci vyměňovat kuchařské exponáty s Čejkovými, jinak v těch servisech bude zmatek ;o))



…a následuje fotodokumentace, abyste viděli, jak už je Klárka velká.

Žádné komentáře: