pondělí 13. dubna 2009

Tradiční velikonoce

Tak už tu máme zase ty velikonoce. Nejkrásnější byly před 2 roky, kdy jsme se snažili zkulturňovat naše zahrádky a děsně nenápadně jsme se se Skalákovic a sousedy Čejkovými za pomocí vaječňáku a sluníčka pěkně opili. Zkoušíme z toho udělat tradici, takže i dnes je v plánu společné grilování. Na to však došlo až později odpoledne.

Dopoledne se totiž někteří snažili dodržet tradice a vyrazili po blízkém okolí vyšlehat aspoň ty sousedky, které známe. Bohužel se při té příležitosti Míša se Skalákem i Daníkem potkali ještě s Petrem z ministerstva a jeho sousedem Kamilem, čímž se okruh osob, které je potřeba vyšlehat poněkud rozšířil. Malovaná vajíčka pomalu vytlačuje „tradiční“ alkohol. Škoda, že není jedna velikonoční varianta, protože mixovat to je to nejhorší, co můžete udělat. To ví přeci každý ;o)) A tak se kluci moc nediví, když jsou kolem poledne polomrtví a potřebují se vyspinkat. Míša si totiž dal část trasy ještě jednou i s tím naším drobečkem, aby se zaučil. Podle článku na webu se mu to moc líbilo. A to jsem se těšila, jak se dospím já, když nás čekají ty 3 volné dny, takže by mohl tatínek pohlídat. Snad příště :o((

Překvapením dne byl Gonza, který se jel projet na kole a nenalezl lepší cíl než Nehvizdy. Výborný nápad, aspoň jsme si je mohli domluvit na odpolední posezení v rámci Libuščiných vycházek, když je teď s Františkem doma na nemocenské.
No a po male smskové konverzaci se po delší době dostavili taky Ševčíkovi.
Čili jsme se před Afrikou ještě se všemi viděli, co kdyby to náhodou bylo naposled, že ;o))

Den tedy uběhl v pořadí šmigrust (po Nehvizdech se šíří historka o Petrovi, který se kolem poledne producíroval vlažným krokem jen v ponožkách), Gonza, Ševčíkovic, Veselkovic, grilování se Skalákovic a Čejkovými. Všem zúčastněným děkujeme za příjemnou společnost, těšíme se třeba zase za rok a do tradičního velikonočního grilování s Čejkovými přidáváme tradiční velikonoční avokádový dipp ;o)

Žádné komentáře: