pondělí 20. dubna 2009

Sami v Africe

Ráno je hezky a nám zase docházejí nějaké ingredience, tak se vydáváme pěšky do Hazyview do sámošky. Jak cestou tam, tak i na místě a cestou zpátky jsme asi jediní běloši, kteří nejsou zavření v autech. Však to taky vyvolá (obdivné?) pohledy z některých aut, například i z jednoho obrněného vozidla (čert ví, co tady v tom malém městečku hledalo). Kromě sámošky procházíme i místní tržiště, kde černošky prodávají hlavně ovoce – nakonec neodolám a kupujeme banány a pomíky. Obojí výborné, čerstvé.

Po našem návratu do Sabi River Resortu je program opět docela jednoduchý – válíme se u bazénku, užíváme si sluníčka a teplot lehce pod třicítkou. Dáme si zase procházku s Fífou po areálu (je v nosičce, docela si to v ní užívá). Večer se přemůžu a jdu si zaběhat. Není to žádná sláva, přece jen už asi 4 měsíce nemám skoro žádný pohyb, ale dávám nakonec necelé 3 kilásky. I tak jsem ale totálně vyflusnutý. Btw. zkusil jsem to zaznamenat pomocí prográmku Sports Tracker of Nokie – tak se koukněte: http://sportstracker.nokia.com/nts/workoutdetail/index.do?id=888615

Večer zvažujeme, zda půjdeme na místní Bring & Braai, ale vzhledem k tomu, že máme jen klobásy, děláme si je sami na grilu:-) Do toho se nám spustí déšť… No paráda.

Žádné komentáře: