úterý 21. dubna 2009

Boží okno zavřeno

Tak bohužel ráno taky prší, navíc je docela mlha. Čili to dnes nevypadá na válení se u bazénku. Co teď? Radka navrhuje vydat se na nějaké údajně nádherné místo God´s Window. Tak jo, vyrážíme. Po možná hodině cesty jsme tam, ale mlha je zde hustá tak, že by se dala krájet, tzn. je absolutně prd vidět:-( Nu což, otáčíme se a jedeme zpátky do Hazyview.

Zkoušíme se kouknout do dalších obchůdků, tentokrát narazíme na Quiksilver/Billabong shop. Náhoda? Takže je jasné, že máme asi tak na hodinu a půl o zábavu postaráno. Když oni to tady mají tak levné!!! Všechno je tak za třetinu ceny u nás doma, to se nedá jinak než to pořádně prošmejdit.

Z obchodu míříme rovnou na oběd do místní pizzerie, překvapivě je to jídlo fajn. Asi tady stojí za zmínku popsat místní obsluhu. Všechno samozřejmě černoši, jak jinak. Jsou docela příjemní, což o to. Jeden nám ale přece jen uvízl v paměti více než všichni ostatní. Bbbbbbbbyyyyyyyyyylllllllll tttttttttooooooooootttttttttiiiiiiiiiižžžžžžžžžž sssssssttrrrrrrrraaaaaaaaššššššššnnnnnnnnněěěěěěěěěě ppppppppppooooooommmmmmmmmaaaaaaaaaalllllllllýýýýýýýýýý. Když nám přinesl kafe, všichni čtyři včetně Fífy jsme mu očima pomáhali, aby se hrníček při tom "rychlém" pohybu nepřevrhl nebo mu nedej bože nespadl:-)

Pak už jen nakoupit dřevo (stále je pod mrakem a mrholí, tak si večer zapálíme oheň v krbu) a hurá zpátky na chatku.

Večer přestává pršet, takže se vydávám rozběhat ty nohy, co mě dneska tak zatraceně bolí. Dneska dávám kolem 3,7 km, jde mi to přece jen líp: http://sportstracker.nokia.com/nts/workoutdetail/index.do?id=893479

Žádné komentáře: