úterý 28. dubna 2009

Balíme to

Sákryš, a je to tady. Poslední den v JAR, zas na nějakou dobu.

Ráno ještě rychle do obchodu, večer jsme si rozmysleli, co ještě chybí, co nám v obchodě sedělo a co se nám vejde do zavazadel. Naštěstí toho nebylo mnoho, už ján pár tričínek a mikýnek pro Soňu, jestli si to dobře pamatuju.

Teď už to jen všechno narvat do našich kufrů. Ještěže je Soňa tak dobrá v Tetrisu a tuto schopnost umí přenést i do reálného života. Takže jak jsme přijeli do Afriky s dvěma kufry, jednou cestovní taškou, 2 batůžky a kočárkem, tak jsme se i vrátili. Jeden z kufrů byl asi kompletně zaplněný nově nakoupenými věcmi, aniž bychom cokoliv v Africe nechali. Dokonce jsme i splnili všechny váhové limity (aspoň teda nikdo po nás nechtěl žádné příplatky apod.).

Na letiště jsme vyrazili něco kolem 16 hodin, dali jsme si raději fóra, abychom případně stihli ještě projít obchody na letišti a abychom s malým nemuseli nikam utíkat.

Po rozloučení s Radkou a Ianem tedy vyrážíme vstříc našemu gejtu. Bohužel už při check-inu se dozvídáme, že letadlo bude mít asi hodinové zpoždění, protože stávkuje cateringová společnost (sakra, vykašleme se na ně a leťme co nejdříve domů, každý si přece tu bagetu do letadla koupí a těch 11 hodin vydrží, ne?). Nu což, sedíme a čekáme. Bohužel se na tabuli naše zpoždění stále zvětšuje a zvětšuje, až jsou z něj 3 hodiny navíc strávené na letišti:-(

Ve Frankfurtu byly dle plánu na přestup právě 3 hodiny času, tak uvidíme, jak to všechno dopadne…

Btw. zřejmě náhradní cateringová společnost to moc nezvládla – jak jsem byl na letu do Afriky příjemně překvapen, tak tentokrát to bylo dost hnusné:-(
Jo, a abych nezapomněl – Radi, Iane, moc a moc děkujeme za pozvání a za to, jak jste se o nás starali!!!

Žádné komentáře: