čtvrtek 15. ledna 2009

Prima koupací sezóna

Dnes musí Filípo dostat pochvalu za koupání. Je pravda, že k jeho výjimečně dobré náladě zřejmě přispěly i jiné skutečnosti…třeba jako že jsme ho vzbudili o hodinu dříve, než by se měl probudit sám hlady, že voda byla o fous teplejší a koupelna řádně vytopena na více než 26 °C. Taky jsme na doporučení vyzkoušeli řapíkovou koupel. Výsledkem bylo poklidné koupání. Dokonce to chvílemi vypadalo, že si Filípo vodu užívá. Řev se spustil při ukončení koupání, sušení a oblíkání. U oblíkání je to klasika a podle zkušeností ostatních se to prý snad ani nezlepší :o( Každopádně jsme to zvládli, a to včas, takže taťka stihl vyrazit na volejbálek. Ještě chvíli (nebo až se připojíme já a Filípo), bude mít naše moravská sekce doplněná o členy „toyota klubu“ převahu ;o) No uvidíme. Podle dostupných zpráv na volejbale pobavil Pája svým nestandardním obutím. A došlo i na nějaké klasické brutální údery na tělo. Ani nevím, co si vyřizovali Míša s Verun ;o) Nebo že by všechny útoky byly zcela náhodné?!?!

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

Volejbalové útoky si už sice z minulého týdne přesně nepamatuju, ale rozhodně si pamatuju, že byl Míša jako "péro z gauče" - hopsal po tělocvičně, jakoby měl přebytek energie, tudíž doporučuji zaměstnat ho doma více. Evidentně jsou tam ještě rezervy. :)

No ale ty plandací boty byla faaakt síla - břišní svaly všech zúčastněných dostaly pořádně zabrat. To se jen tak nevidí. :)

Petra