neděle 25. ledna 2009

Den s tetou Radkou

Raďa už včera večer dorazila do Prahy, dneska ráno pro ní Míša zajel, aby se konečně mohla seznámit s tím naším drobečkem. Seznamovala se celé dopoledne. Skoro by ho ani nenechala najíst, jak ho nechtěla dát z rukou ;o)) To bylo pořád "ten je ale hezký", "teď udělal obličej", "teď zase"...však to znáte.

Původně plánovanou procházku venku už jsme sice nestihli, ale i tak si to myslím dneska všichni užili. Kolem půl čtvrté Míša odvezl Raďu na Černý Most, aby dneska ještě stihla nějaký program s Ianem a ostatními.

K nám taky ještě dorazily nějaké návštěvy. Nejdříve Zákorovic i s holkama. Těm se u nás evidentně líbilo. Především Natálka byla spokojena, protože máme doma momentálně dvě postýlky a taky nějaké ty hrací deky. Obojí zřejmě patří mezi její oblíbené. Majda sice byla méně akční, na druhou stranu ji zase potěšily vánoční pracny ;o)) Později dorazili Linda s Jiřím. Cítili se divně, že s sebou nepřinesli žádné dítě. Myslím, že je to přešlo ve chvíli, kdy začal Pája přemlouvat holky k odchodu. Zaručeně když se snažil Natálku "dokopat" ke dveřím. Podle křiku se nám zdálo, že až ven k popelnici ;o) Jak jsme se později dozvěděli, stejnou strategii musel použít doma, při cestě k výtahu. Jóó, to nás čekají věci ;o)) Už teď se moc těšíme.

Žádné komentáře: