úterý 27. ledna 2009

Kdo, kdy, koho a co sbalil?

Původně nás napsali na čtvrtek, ale to už jsme měli v plánu se na Moravě připravovat na svatební veselí. A tak jsme se vnutili s pravidelnou kontrolou u doktorky na dnešek. Díky hysterickým scénám při umisťování do autosedačky jsme přišli pozdě, což se neobešlo bez komentářů o tom, jak nevhodná je pro malé dítě čekárna plná nemocných :o(( Za odměnu nám tedy opět „ošetřili“ nehtíky a my opět odcházeli od doktorky s brekem.

Zbytek dne původně naplánovaný nebyl, bylo však nutné vyřešit logistickou stránku dopravy na svatbu, což znamenalo zanechat Míšovo auto Ianovi a přemístit mým všechny potřebné do Nehvizd. A tak jsem se rozhodla jet rovnou od doktorky za Raďou a ostatními do centra, konkrétně na shopping v Palladiu. To probíhalo tradičně s pravidelným kojením a přebalováním ;o), někde mezi tím jsme se stihly najíst, pomoci Ianovi s výběrem svatebního obleku a zakoupit mi nové rifle. (Hurá!) A to už byl večer a my se pomalu synchronizovali s Míšou. Meeting point byl u Radi v hotelu (uff, s malým v autosedačce je to z Národní třídy do Jilské kus. Ještě že zpátky už si bobiše nesl tatínek ;o)))

No a po náročném dni jsme se pak mohli večer v Nehvizdech „v klidu“ sbalit na náš pobyt na Moravě. Chvílemi jsem propadala hysterii a měla snahu ještě vše „dnes“ večer (rozuměj v noci) nabalit do auta, abychom zjistili, zda to tam vůbec vejde. Nakonec jsme si šli ale raději všichni lehnout. Počítám, že Raďa už tuší, že nevyrazíme ráno 7, jak si myslela.

Žádné komentáře: