sobota 28. června 2008

Pat a Mat

Na dnešek si Míša s Jirkou domluvil instalaci světla pod střechou. Akce docela zajímavá, překvapivě byla nutná i má výpomoc, a to především při podávání náplastí. To je tak, když strkáte prsty tam, kam nemáte. Ještě víc překvapivé bylo, že pro instalaci u Skalákovic byl zvolen jako výpomoc Honzík. Že prý není nutné dělat téměř nic, jen občas Jirkovi pomoci někde přidržet dráty apod. Což by prý Honzík mohl zvládnout. Mohl, ale za ty kecy by se nám na to prý nejraději vysr…

Asi však bylo stále dostatečně přesvědčivé slíbené grilování, takže se své přidělené role Honzík nakonec rád ujal, aby tím Míša získal čas na úklid a vysátí podkroví. Šikulka!

U Verun se tento víkend cestou zpátky z dovolené zastavila ségra i s holkama. Takže na zahradě bylo živo, markýzu jsme při grilování plně využili, následně se pod ní kluci ještě snažili rozchodit wifi pro Skalákovic.

A tak jsme příjemně s Honzíkem, Jirkou, Skalákovic a jejich rozšířenou rodinou strávili sobotní odpoledne ve stínku markýzy s dobrým jídlem a osvěžujícími drinky ;o)) V podstatě jsme takhle plynule přešli až do večerního posezení. Možná si mezi tím Míša odskočil zase zanatírat. Laťky na sedačku ještě nebyly úplně OK.

Jo a pokud si dobře vzpomínám, tak padly nějaké bylinné likéry, které dostal Míša na své oslavě narozenin. Už ani nevím, od kterého šprýmaře to bylo, ale celkem jsme se s tím pitím pobavili. Kluci (Míša, Honzík a Skalák) to otestovali už v pátek večer, to byl myslím jeden z takových těch klasických, kdy se sice nevytáhly stolní ani jiné hry, ale notebook a youtube a všechny staré hitovky, na které si kdo v tu chvíli dokáže vzpomenout. Však to znáte ;o) No a po tomto zážitku se o víkendu snažili na tento lahodný drink zlákat i jiné, ať už Jiříka či Verčiného švagra (ten měl i s Honzíkem, který se musel v zájmu celé akce obětovat, docela výdrž ;o)).

Žádné komentáře: