čtvrtek 26. června 2008

Instalace markýz

Opět další slavný den, kdy k nám byl zaveden…nebo lépe byla instalována markýza. Jak pravidelní čtenáři dobře vědí, předcházel tomu dlouhý a náročný proces výběru dodavatele i vzoru látky, ale zvládli jsme to! Celou akci doma hlídali za Čejkovi Janka, za nás Míša a za Skalákovic celá rodina.

Podle hlášení, které jsem z domova dostávala (neboť jsem zvolila raději pracovní den, kvůli rozlučkovému obědu s Lukýnem, který se rozhodl dezertovat do Seznamu), pánové dorazili trošku později, než původně hlásili. Nicméně Míša měl pro tento volný den o zábavu i tak postaráno. Po krátkém rozboru naší finanční situace jsme totiž uznali, že na koupi nové kvalitní postele ještě nenadešel ten pravý čas, a rozhodli jsme se koupit jen něco provizorního do pracovny, s tím, že staré postele zůstanou ještě chvíli společně v pokojíku. A tak mohl Míša ve volné chvíli natírat laťky nově zakoupené provizorní skládací sedačky do pracovny.

Každopádně se začínalo u Čejkovic a první pořízená fotografie je tedy s jejich markýzou. Pak následoval oběd U Paši a instalace u nás. Instalaci markýzy u Skalákovic předcházela dramatická chvilka se zvažováním, zda to pánové ještě stihnou či nikoli. Naštěstí se rozhodli, že ANO a tak máme pěkné nové markýzy všichni 3. Paráda!!!

Pokud by vás čistě náhodou a teoreticky zajímalo, jak to u nás vypadá, tak mám – pochopitelně čistě náhodou a teoreticky – pro vás fotodokumentaci.



Už jen poznamenám, že my „nehlídači“ (čili já a Tomáš), jsme vše po příjezdu domů náležitě pochválili. Škoda, že jsem dorazila až po práci, kdy už je sluníčko docela nízko a naše nová markýza trošku ztrácí na své efektivitě. Ale počítáme, že situací, kdy se nám bude nová markýza velmi hodit, ještě bude dostatek.

Žádné komentáře: