úterý 24. června 2008

Konečně zase bydlíme jako lidi

Příběh o těžkém rozhodování, zda nechat vysekat a rozvést elektřinu pro markýzu z venku nebo uvnitř domku, už jste určitě četli. Poté následovala dlouho plánovaná oslava Míšových 30. narozenin. I o ní už jste si určitě četli. Pak víkend na Moravě a po něm návrat do „neútulného“, rozpracovaného domečku :o(( A to já nerada!

Takže Míša musel do pracovního už v neděli, kdy jsme dopoledne ještě stihli popřát mamce k svátku, zastavit se na oběd a rozloučit se s Veličkovými. Zpět do Nehvizd jsme vyrazili hned po obědě, takže zbyl ještě dostatek času na opravu všeho, co se u nás rozvodem elektřiny „znehodnotilo“. I když škody byly minimální (oproti naší původní představě), jejich náprava byla nutná.

Sice už si ani nepamatuju, co jsme to na ucpání děr koupili, každopádně toho bylo hodně. A už v neděli bylo zaspárováno. V pondělí ještě drobné úpravy, následně došlo i na natírání (bohužel bylo nutné máznout rovnou celou zeď). Všechno to zvládl Míša a na mne zůstaly úklidové práce. Myslím, že nás v průběhu toho všeho ještě zaskočila nějaká větší průtrž mračen. Zrovna jsme se zakecali u sousedů a měli otevřené dveře na terasu. To pak máte celkem rychle vytřeno.

A jak to všechno vypadalo?? Ještě že dodržujeme tu fotodokumentaci ;o) (pro přesnost…spárování je z neděle a poslední fotka finálních úprav z úterka)

Žádné komentáře: