neděle 18. dubna 2010

Spadla lžička do kafíčka...

Sabi River je golfový rezort. Fífula má sice natrénováno s Daníkovými plastovými holemi, ale vypadá to, že na hru ani nebude čas. Je nutné totiž všechno vždycky obejít a zkontrolovat. Vyrazit ráno přes green k horšanům a kačenám, zkontrolovat parkoviště, okolní bazény, práci černochů (pokud zrovna pracují, nejraději pozorujeme zametání ;o)) a tááák. Obcházíme všechno se vší důstojností s rukama za zády, jako pan starosta, a hned od 6 od rána, kdy zasvítí první paprsky.

Pak je potřeba se taky trošku věnovat koupání, ovšem ten malý nafukovací bazének je asi nedostačující a ta z konvice ohřátá voda v tomhle teple rozhodně neosvěží. Takže náš mladý pán končí v tom nejstudenějším bazénku (ten vyhřátý centrální byl asi zbytečně přeplněný) a s radostí zde s tátou provozuje známou dětskou zábavu „spadla lžička do kafíčka“. Tohle dneska už asi žádná jiná hra nepřebije. Ani předváděčky holubiček, které provádíme, kde se dá ;o)

Taky nás dneska pro změnu potrápily zoubky. To se pak zlobí nejen Fífula, ale i maminka. No ale teď raději záznam z tolik opěvovaného koupání:

Žádné komentáře: