středa 28. dubna 2010

Last day in Cape Town

Poslední den v Kapském městě. Dneska se jen poflakujeme. Malý vstal později než obvykle, pak jsme se balili, takže do města jsme vyrazili až kolem 9-10 hodiny. Ostatně v místě našeho ubytování dnes foukal vítr „až praštělo“, tak ani nebylo kam spěchat. Překvapivě dole „u vody“ (rozuměj u oceánu) bylo krásně. Tak jsme poseděli tuhle a támhle. Míša nám popovídal o svých bolestech, které se zhoršují a zhoršují. Přemístili jsme zase pár kamínků, než si babi dala v přístavní restauraci kafíčko (btw. výjimečně jsme byli obslouženi docela rychle a kvalitně, že by to bylo obsluhou bílé pleti???)

Pak už jen cesta na letiště a návrat do JNB. Na letišti jsme se ještě chtěli občerstvit v místním Mugg & Bean "fast" foodu (ve zdejších poměrech je toto označení jako dobrá ironie). Obsluhovali nás černoši, takže z toho nakonec byl kvalitní selfcatering v letadle. Ještě že nám to nezabavili při kontrolách a že nám to nesnědli závistiví spolucestující, byla to fakt mňamka (že by to proto tak dlouho trvalo??).

Jinak malý usnul až ke konci letu, tzn. spal cca půl hodiny lehce před 5 hodinou. Suma sumárum to znamená, že večer po příjezdu byl fit (na rozdíl od nás ostatních) a vypadal, že půjde spát až kolem půlnoci. Naštěstí se nechal přemluvit už po 9. hodině. Ufff!

Žádné komentáře: