úterý 27. dubna 2010

Fishing & Kissing

Po vydatné snídani jsme vyrazili směr Waterfront, tj. blíže k vodě, do přístavu. Na úvod jsme si dali trochu hysterie při parkování a následně trochu panadolu pro zklidnění (asi to budu užívat taky, ať nejsem na ostatní tak protivná!). Hned ze startu nás přemluvili na výlet lodí. Zdálo se to jako dobrý nápad, ale mladého pána rozhodila hlasitá „paní trouba“ a silný vítr. Asi si na takový výlet ještě nějaký rok počkáme, než se nám bude líbit. No co, když se to prospí, tak to není zas tak špatná záležitost. Ostatní zatím stihli okouknout tuleně (vyvalovali se na bójce), delfíny, velrybu (tu já už neviděla) a pirátskou show, na kterou nás původně utáhli a která byla nakonec asi tím nejslabším článkem celého výletu. Někdo to dělat musí, že ;o)) Pak byl odhlasován přesun na pláž. I přes pád do vody, přímo za rukama, rovnou obličejem dolů, se tato záležitost Fífulovi moc líbila. Že bychom letos vyrazili ještě někam k moři??? Uvidíme.

Nicméně sluníčko je silné a i když fouká osvěžující vánek, nesmíme se nechat zmýlit a po hodině raději odcházíme prohlédnout si místní velké akvárium. I to slaví u malého úspěch. Aby ne, když hned ze startu tady dostal pusu od jedné 8leté černošky a když se tady mohl válet, jak chtěl, na bílé kraťasy nehledíc, že ;o))

A máme další krásný den za sebou. A abych nezapomněla, mamka bude mít zřejmě šťastný rok, ne-li několik let za sebou, neboť na ni před večeří padl velmi luxusní ptačí kakanec.

Žádné komentáře: