pátek 30. dubna 2010

Home Sweet Home!

Let jsme zvládli v pohodě. Ráno se malý nenechal vyrušit světlem ani cateringem a spal si klidně dál aspoň do té půl šesté, když to jinak nejde. Na letišti nás trošku Frantíci naprdli při bezpečnostní kontrole. Nejprve musel malý odevzdat autíčko, které muselo do scanu, a pak jej nutili, aby kontrolní branou prošel sám. „Vezmete mi autíčko a pak mámu? A kde je důvod vás mít rád???“ Loni jsme kvůli důkladné „germanské“ kontrole nestihli let, letos jsme to pojistili dlouho lhůtou čekací ;o)) Malý byl s výhledem na letadla, busy, auta a traktory spokojen a pořádně se před letem vyběhal. Mně by nevadilo, kdyby byla zóna lépe vybavená. co se obchůdků týče ;o) Whatever. V letadle jsme chvíli čekali na povolení ke startu, pak to ale malý vzdal a zalomil a spal a spal a spal…po celou dobu letu, po přesunu k vyzvednutí zavazadel, po přesunu do kočárku…no vzbudil se až při přesunu do autosedačky. Pak jsme si dali „obědovou“ pauzu v Toyotě. (Btw. myslela jsem si, že na bramborové kaši není co zkazit, ale evidentně to byl omyl, štěstí, že brambory obsahuje taky česneková polévka ;o)
Následoval přesun na hlavák, odkud mamka pojede domů za Zdeněčkem. Ale hromadná přeprava byla v pátek tradičně docela vytížená, takže máme do odjezdu ještě dost času. Ten trávíme na místním dětském hřišti, já částečně v obchodě, no a pak ještě na hlaváku v občerstvovací zóně. Ale pak už následuje loučení na peróně (ty vláčky přeci musíme zkontrolovat) a přesun domů do Nehvizd.
Vypadá to, že si malý pamatuje už poslední odbočku a cestu do kopce. Po vystoupení z auta se bezomylně vydává na procházku kolem Čejků a Mušků a dál…ale na druhé straně vidíme Danču s Verunkou, takže procházka se prozatím nekoná ;o) Každopádně je potřeba vyložit auto a okoupat dítě dříve, než padne únavou, čili pro jistotu raději hned.
Od Verun máme v ledničce samé dobroty a malý si po dlouhé době dává taky chlebík se šunkou. Následně ještě zapečené těstoviny, které nám Verča taky nachystala. To už jsou u nás i s Daníkem a začínáme „sdílet dojmy“ ;o) Před večerkou se stihneme přivítat ještě s Čejkovými. No jo…HOME SWEET HOME!

Žádné komentáře: