středa 15. července 2009

Další Adámek do party

Dneska byli sousedi doma komplet, což obvykle znamená nějaký ten shopping. A taky že jóó…. Kromě něj jsme s Fífulou využili Skalákových služeb a nechali se odvézt na Černý most. Dnes totiž prvně cestujeme MHDčkem. Metrem míříme na Smíchov, kde nás má vyzvednout Míša a přemístit do Podolí na kontrolu malého Adámka Nováka (rozuměj malého Švíbáka). Cesta ubíhala relativně v pohodě. Vypadalo to, že je metro docela zajímavé a hodné pozorování. Nicméně původní plán byl, že se cestou Fífula prospí. Klasicky usnul až někdy na úrovni Václavského náměstí nebo co. A tak bylo nutné jako vždy operativně změnit plány a informovat o tom Míšu. Vystoupili jsme na Karláku a vydali se do Podolí pěšky, že se Fífula cestou prospí. Plán výborný, jen kdyby to vedro bylo aspoň o fous menší :o((

No co se dá dělat. Aspoň že kontrola Adámka proběhla v pořádku. Sešlo se nás tam sice trošku více, i tak jsme se – co se chování Adámka na rukou týče - dostali na řadu i my ;o) Převedli jsme zkušené uklidňující houpání, vyslechli porodní historky, dali tomu našemu zlatíčku kaši a mohli jsme vyrazit zpět domů. Hurá! Už aby byl Adámek dostatečně velký na nějaké ty společné hrátky ;o))

Cestou domů jsme blahořečili Daníkovi a společným jízdám s ním. V autě jsme totiž objevili amarantové tyčinky, které se výborně hodily na náš hlad ;o)

Žádné komentáře: