středa 29. července 2009

Aquapalace Čestlice podruhé

Pro velký úspěch ještě jednou Aquapalace Čestlice. Tentokrát s Láďou, který si přijel vyzvednout rodinku. Den začíná mírnou komunikační komplikací díky Láďově zapomenutému mobilu. Nicméně cílem je se co nejrychleji sbalit a vyrazit do bazénů. Evidentně jsme nebyli dostatečně rychlí, neboť v tomto sice pracovním avšak slunném prázdninovém dni zbyly v parkovišti místa až v předposledním (posledním krytém) patře. Pochopitelně místa málo lákavá a u zdi. Ale co by člověk pro luxus nevyhřátého auta neudělal.

Stresovou situaci, kdy se snažíte zaparkovat do zužujícího se prostoru u zdi aniž byste poškodil auto stojící vedle, auto stojící v řadě na protější straně ani auto své, vylepšuje řvoucí dítě i netrpěliví řidiči z dalších aut. Bohužel v tomto miniaturním parkovišti už není návratu. Naštěstí Láďa už zaparkoval, a tak můžu vysvobodit své zalykající se dítě a nechat parkování na tom zdatnějším ;o)

Bylo to vyčerpávající… vyčerpávající natolik, že to Fífula v aquaparku pro změnu zase zalomil. (Nebojte, nějaký ten bazének stihl, nejvíce se mu líbil ten se žraloky, ve kterém je teplejší voda.) Každopádně byl předán na hlídání a konečně jsem si mohla místní atrakce vyzkoušet i já.

Sjíždění tobogánů asi nebude můj koníček. Na jednom jsem to nevychytala s Terkou, která musela čelit velkému náporu vody, na druhém si sama odřu loket. No nekupte to ;o)) Aspoň že venkovní „divoká řeka“ byla celkem příjemná záležitost, která zlepšila celkový dojem. Nicméně 2 hodinky jsou brzy za námi a my už stíháme jen oběd, rozlučku a cestu domů.

Snad to byl pro holky pěkný závěr dovolené u tety. A třeba si to přijedou někdy zopáknout ;o))

Žádné komentáře: