pátek 3. července 2009

Stravovací způsoby

Ukončení plné závislosti na kojeneckém mléku a zahájení regulérního stravování si vyžádalo výběr a nákup jídelní židličky. S představou, že výběrem vhodného kousku docílíme u dítěte vybraných způsobů a vyhneme se pobíhání s jídlem za hrajícím si potomkem, jsme se rozhodli pro jednu z dražších variant. Doufajíc ve výhodnost investice. Vždyť jíst v klidu u stolu bez hraček a jiných podpůrných prostředků je přeci normální!!

No a jelikož to má být zvyk, je potřeba s tím začít co nejdříve, než si zvykneme na něco jiného. Ostatně aplikace kaše při sezení na tátově klíně se stejně neosvědčila ;o)

Vítězem naší „jídelníčkové“ soutěže se stala židle Peg-Pérego Prima Pappa (žluto-zelený design). Kterou jsme s Verun objevily v BabyStar na ČM. Byl to takový na rychlo svolaný dopolední výlet. Židlička na nás opět čekala až v posledním ze 3 místních velkých dětských obchodů. Nákup i naložení proběhlo překvapivě hladce. Jen potomci se nám za tu dobu už nějak moc unavili a v tom vedru se jim cestování zrovna dvakrát nelíbilo. Završili jsme to hladovou hysterií na dálnici. Kombinace „usínající Daník“ a „hladově řvoucí Fífula“ je smrtící :o(( Kojíme hned po sjezdu z dálnice, co na tom, že je to pár metrů před policejním autem, které – zdá se – kontroluje dálniční známky, nebo co.

Každopádně „severní pól byl dobyt“ a Filípo si odpoledne a večer pochutnává ve své nové jídelní židličce.

Žádné komentáře: