pátek 12. prosince 2008

Návštěvní den

Dneska dopoledne nás v Nehvizdech navštívila Iva Karasová. Už jsme se pěkně dlouho neviděly! Prokecaly jsme dvě hodiny, ani nám to nepřišlo. Zaskočily jsme ještě za Verun a Daníkem a pak společně MHDčkem na Zličín.

Na základě infomailu jsme se totiž rozhodli s Míšou a „toyota kolegy“ po práci zajet do Hudy sportu. Že prý mají velké slevy! Já před tím stihla na Zličíně zkontrolovat pár obchodů a nově otevřený Burger King. Vtipná paní prodavačka neúměrně dlouhé čekání zkracovala žertovnými poznámkami o tom, že to snad stihnou dříve než porodím. Naštěstí měla pravdu!

Významnou informací dnešního dne byla zpráva od tety Milady o tom, že už pro nás mají v Německu připravený k vyzvednutí nábytek pro miminko. Večer jsme tedy ještě měřili naše i sousedovic auto. Přemýšleli, zda je možné od někoho zapůjčit něco většího, nebo zda má cenu to risknout a zajet pro „dárečky“ vlastními vozy. No a hádejte co?!?! Skalák byl moc rád, když se Míša rozhodl vyrazit vlastními vozy, a to už v 7 hodin ráno. Ranní vstávání, to má Peti ze všeho nejradši! To jim budeme muset někdy něčím pořádně oplatit.

Žádné komentáře: