pátek 26. prosince 2008

Klánovický les

Když v únoru rodila Veruš, vše zřejmě spustila procházka v Klánovickém lese. Protože my už začínáme "přenášet", rozhodli jsme se přidat ke Skalákovic a vyrazit s nimi hádejte kam - no jasně, na procházku do Klánovického lesa.

Začátek nám nějak nevyšel, resp. měli jsme vzájemě špatné načasování. Nu což, na to si stejně budeme muset zvykat, že...

Po několikerém projetí obou kruhových objezdů jsme nakonec do Klánovic dorazili těméř v jednom okamžiku. Hlavním důvodem dnešního krátkého výletu bylo samozřejmě vyzkoušení nové krosny na Daníka, kterou dostal Skalák od Ježíška. Myslím, že i přes opravdu velkou zimu si to Daník docela užíval, o čemž nás přesvědčoval neustálým bručením a jinými zvuky:-)

Každopádně závěr výletu nás zklamal - v restauraci U Dašů bylo plno, nemohli jsme si dát nic z jejich dobré kuchyně:-( Nu což, tak alou domů vyzkoušet i jiné metody spuštění porodu. No jo, dali jsme trochu toho sexu, večer pak zase svařené víno, vše údajně pomáhá... Tak uvidíme, jak se to vyvine...

Každopádně, už teď je jasné, že v naší anketě tipovali správně ti, kteří hlasovali pro porod až po Štědrém dnu (což bylo mimochodem 50% všech hlasujících).

Žádné komentáře: