čtvrtek 18. prosince 2008

Třetí kontrola v porodnici

Daník měl včera svátek!...už je to tak, jeho první svátek! A my jsme nezvládli popřát včas :o(( Tak nějak to vyšlo, že měl zrovna na středu Míša naplánovanou večeři s lidma z oddělení. No a když to nevyšlo s tím vánočním večírkem, tak jsem se zúčastnila aspoň této komornější akce.

S Daníkem jsme se sice tento týden viděli každý den, protože Verun přepadla rýma, čili uvítala, když si mohla dopoledne ještě poležet a zkusit ty bacily vypotit. Ale přeci mu teta nebude přát bez strejdy, že jo! Takže jsme jeho svátek oslavili s ostatními Toyoťáky v sushi baru a přišli popřát a podarovat až ve čtvrtek.

Aspoň jsem tak Verun stihla vyzvednout ve foto Škoda nějaké vánoční dárečky a fotografie. Což byla docela zásadní akce, protože prodavačky v tom mají sice výborný systém, ale s drobnými výjimkami, na které asi často zapomínají. Ale zvládli jsme to! I ten první svátek. Určitě si ho bude Daník taky dobře pamatovat ;o))

Btw. už mám zabaleny všechny vánoční dárečky! Další záležitost, kterou jsem chtěla stihnout, než porodím. To už za chvíli bude moci bobiš zcela bezstarostně vyrazit na svět ;o))

A co kontrola v porodnici? Tentokrát prý už jsou na "monitoru" vidět i nějaké kontrakce. Otázkou je, jestli to není následek snahy sestřiček o probuzení miminka, které se i na "monitoringu" vždycky rádo zdřímne ;o)) Každopádně pan asistent Kratochvíl doporučuje do příští kontroly porodit. Jak prosté! Tak uvidíme, jak máme poslušné miminko. Jako dobrou radu doporučil pan doktor "manžela". To bude doma radosti ;o))

Žádné komentáře: