neděle 18. února 2007

Velké stěhování - 2. díl

8 hodin - zvoní budík! Zvoní a zvoní, dokud jej Míša nenajde. Fakt nevím, proč byl schovaný zrovna ve skříňce u Honzíka v pokoji. Náhoda?!?
Chvíli jsme leželi ve staré postýlce v nové ložnici a přes zrcadla vestavěné skříně v chodbičce pozorovali spícího Honzíka ve vedlejším pokoji zvaném "Honzíkovo". Vzhledem k tomu, že to u Honzíka nevypadalo na velkou změnu v programu, rozhodli jsme se jít raději nasnídat a zase vybalovat a vybalovat. Mezi tím jsme odpovídali na dotazy ohledně prvních snů v novém domě, které se mají údajně splnit. To by mne fakt zajímalo, jakým způsobem se z Míše stane ten Indiana Jones!! Já si pochopitelně, jestli se mi teda vůbec něco zdálo, nic nepamatuju :o(( Asi se mi teda všechno splní.

Honzo vstávej! ... Kolik hodin?? ... Jeden Kunratický! (odjezd pro zbytečky a hlavně pro "mýdlo, ručník" - na ty jsme tak nějak pozapomněli.
Čili v průběhu odpoledne dorazily zbytky jako křesla, "administrativní" krabice, květiny a mýdlo a ručník a už by nám v podstatě nemělo nic scházet. (naivní představa ;o))

Ve 20:30 sundal Míša pracovní oděv a šel si dát sprchu, čímž myslím můžeme velké stěhování považovat za ukončené.
Sláva! Zvládli jsme to! A to i bez škod na majetku či na lidských silách. (pokud nebereme v úvahu Honzíkovo tradiční krvácení z nosu a totální vyčerpání)
V neděli jsme měli taky první návštěvu. Na skok se stavil Gonza s Líbou, asi aby se Gonza pochlubil, co všechno odstěhoval. Akorát pořád nevím, proč Gonza v souvislosti s naší vanou používá přídavné jméno "píchací". "Nic takového ona nemá!"

Každopádně všem zúčastněným MOC DĚKUJEME!!! A těšíme se příště, až budou stěhovat sousedy ;o))


Žádné komentáře: