sobota 24. února 2007

Jak se u nás myjí auta

Dali jsme si pozdní vstávání a klidné dopoledne. Čekala nás jen analýza a příjezd milovaného synka. Myslím, že se na něj netěšíme zdaleka tolik jako teta se strejdou, protože se rozhodli tento víkend malovat. Před obědem i při něm nám to všechno "barvitě" popsali. Škoda že neprošli motýlci, mohla to být nádhera Peti!

Ani už nevím, jak k tomu došlo, ale tak nějak se při tom barvitém vyprávění nechal Míša Skalákem přemluvit k testovací jízdě v mitsubishi vozítku. Test proběhl v pořádku, vrátili se jak prasata. Teda jako autíčko bylo "tak trošičku" od hlíny.

Bylo potřeba vyměnit špatná Ikea kolečka ke kancelářské židli, tak se Míša v tom špinavém autíčku vydal do Ikey a vyzvednout na Černém mostě Honzíka. Cestou zpět to brali přes Zeleného ptáka a myčku, kterou vyřadili z provozu. Paní, která původně - s obavami o auto - vjezd do myčky povolila, jim posléze vyčítavě hrozila prstem. Přesný popis toho, jak se dostat ze zaseklé myčky, vám sice nenapíšu, ale věřte, že je to určitě "jedna z těch historek, na kterou byste si někdy rádi vzpomněli".

Žádné komentáře: