pátek 23. února 2007

Globusní srázek starých ČIAků

Ráno mělo proběhnout rozhodnutí o barvě schodů. Probíhalo cestou na Smíchov a také chvíli v iDnesu. Nakonec byl v 9:45 definitivně potvrzen červený odstín s tím, že doufáme, že to bude ladit s barvou dveří. Každopádně v tomto případě začne instalace příští pondělí.

Míša má volno a hlídá doma instalci zabezpečovacího systému a instalaci skříňky do koupelny. Ve 13:45 začínají chodit první "varovné" sms. Alarm tedy funguje. Důkaz je "evidentní a zřejmý".

Večer jsme si švihli Ikea nákupy. Ovšem před tím bylo potřeba se zásobit potravinami, což lze na Čerňáku pouze v Globusu. Asi to nebude náš oblíbený obchod...vozík jsme museli vyloženě ukrást. Nicméně VELKOU NÁHODOU jsme tam potkali Luboše, tak jsme se aspoň dozvěděli, co je nového a co je v ČIA ještě starého. Jakože hlavně teda kdo.

Pak už následovaly ty Ikea nákupy. A koupili jsme: barové židličky, "konferenční" stolečky, svíčičky, kolečka na židli (které jsme následně museli vyměnit), konvičku, "Kačenčiny" skleničky a nějaké ty přihrádky do šuplíků (tohle konkrétně teda při instalaci dost bída). No zkrátka málem nás odtamtud museli vyhodit, končili jsme až ve 21:30. Ještě že jsme se před tím posilnili masovými kuličkami a kus-kusem. Kromě toho se tento den platila ještě stěřka A JINÉ, takže to Míša spočítal na pěknou útratu necelých 100 tisíc. (Ani jsem nevěřila, kde se u nás vzalo tolik peněz.) Po vybalení nákupů, smontování nového nábytku a slavnostního "JÉ" proběhlo ještě rychlé školení alarmu. Poté už jen spánek spravedlivých.

Žádné komentáře: