neděle 25. února 2007

Instalace žaluzií

Nevím, jestli jsem se tu už někdy zmínila o tom, že se naše kuchyň "nějakým nedopatřením" dostala do Skalákovic odhadu nemovitosti a my v tom našem skončili s kuchyní na nule. To jsou takové běžné nedostatky plynoucí z našeho společného soužití. (Kromě toho, že si často lidé pletou, kdo komu řekl své ano ;o) Štěstí, že my v tom máme zatím ještě pořád jasno ;o)

Každopádně asi teda už nikoho nepřekvapí, že do naší pracovny byla nainstalována Skalákovic zelená roleta do ložnice. Úžasně nám tam ladila, ale to bylo asi tak všechno. Paní po krátkém přesvědčování dospěla k závěru, že to opravdu prohodila, a donesla nám naši cihlovou. Každopádně jsme na tom vydělali, neboť toto byla jediná chyba při instalaci u nás. U Skalákovic došlo dokonce na čelný náraz vodící lišty, která se střetla s podlahou. (Jaké štěští, že ještě nemají plovoučku!) I tak jim nezbylo než všechno pěkně zaplatit z peněz, které si vypůjčili u "hodných" sousedů. Pro příště doporučujeme v tomto směru otestovat i sousedy z druhé strany, je jich tam více a jestli to bude úspěšná akce, mohli bychom ji párkrát zopakovat.

Dnes také proběhlo u Skalákovic velké malování pracovny a ložnice. Honzík chvíli zvažoval, zda jim půjde pomoci. Nakonec se ale rozhodl svou pozornost věnovat neposkládanému hlavolamu (jehož stav se moc nezměnil, jen na chvíli, když se dostal do rukou Skaláka) a volantu (čili NFS). Pochopitelně se jedná o velmi záslužné činnosti.

Markův pokus o zapojení nefunkčního adsl modemu snad ani nestojí za zmínku, čili bych tuto akci označila spíš jako neformální návštěvu a tím pojala celou věc za vyřízenou. Však už si Míša objednal hračku zbrusu novou. Snad bude i funkční.

Žádné komentáře: