sobota 15. srpna 2009

Instalace bazénku

Tak je to zase tady, je třeba dodělat nějakou tu analýzku. Venku krásně, tak se mi ale moc nechce. Nu což, penízky jsou třeba, takže se musím přemoci a vrhnout se na to.

V krátké pauze s Fífou na zahradě na mě ale houkne soused, jestli jako nechci půjčit bazén pro malého, když je tak hezky. Po krátké debatě se Soňou a sousedy o výhodách či nevýhodách takovéhoto kroku (jako kam s ním a kdo bude hlídat Daníka, aby se tam neutopil) si jej půjčujeme. Odpoledne se vrhám na jeho instalaci, naštěstí je to jednoduché, jen mi musí Sonička pomoci s umytím. A pak už jen napouštět, napouštět, napouštět. Spočítali jsme to na něco přes 2000 litrů vody, takže to chviličku trvá:-) Lituju, že jsme na zahradu nevyvedli teplou vodu, to by bylo něco. Tak to má jen lehce přes 20 stupňů, což není mnoho. I tak tam ale krátce vlezu, namočíme i Filípka (který do bazénu strašně chce, ale jakmile je v té ledovce, chce strašně ven…).

Večer si dáme malinkou grilovačku (rozuměj obrovské přežírání) se Skaláky a jejich rodinkou. Skalák se pouští do svých oblíbených vtipů, takže posíleni vínem si to všichni straaaašně užíváme.

Žádné komentáře: