neděle 26. října 2008

Takové to bylo klidné nedělní dopoledne

…pořádně jsme se vyspinkali a tak nějak se dopoledne placatili u mamky. Ukázala jsem ji i babičce všechno, co máme pro mimčo vybráno – kočárek, nábyteček a jiné blbiny. A Míša se Zdendou se mezi tím snažili vnutit někam v okolí na squash (když už si Míša dovezl to sportovní nádobíčko). Nakonec přeci jen někde ve FM našli volnou aspoň půlhodinu. Vzhledem k tomu, že ani jeden z nich už dlouho nehrál, byla to ideální varianta. Bohužel ti, co měli objednáno po nich, nedorazili, a tak se kluci vzájemně vyhecovali na další půlhodinu. A to neměli dělat. (Je vám jasné, že se další 2 dny téměř nepohnou!)

No nic, ještě že je čekal jen „lehký“ obídek – kuřátko, bramborová kaše a zeleninka….mňamka. Pak chvilka odpočinku následovaná balením a přesunem na Ostravici. Tam pro sicher taky spíš jen odpočíváme. A někde mezi tím odpočíváním byl Míša - u příležitosti svého svátku - obdařen Jančiným zánovním počítačem. (Však už si na něj dlouho brousil zoubky…dokonce možná i v poslední době něco tušil, když se Zuzkou probíral finanční krizi a možnosti investování ;o) i tak se tvářil velmi příjemně překvapen.)

Teď se každopádně definitivně rozhodlo, že je nutné domů vyrazit už dnes. Když budeme dost rychlí, stihne Míša ten svůj nový stroj třeba ještě nainstalovat. No a hlavně se musí zítra dopoledne vyrazit vyreklamovat Jančin nejnovější kousek!

A tak jsme nabalili „miminkovskou“ tašku od Zuzky, všechny hi-tec krabice a vyrazili ještě k taťkovi pro další pytle s dětským oblečením a jiné kousky. A jelikož jsme měli dost času, vzali jsme to přes hřbitovy na Ostravici i na Lubně. A kdyby to někoho zajímalo, tak babička Myslikovjanová už ví, jestli to bude holčička nebo chlapeček ;o)

U taťky jsme vyfasovali 4 pytle oblečení (to jsem zvědavá, jestli to všechno zvládneme vynosit ;o)). Překvapivě se nám podařilo je všechny naložit do auta, aniž by Janka musela jet vlakem ;o) Zvládli jsme i sedačku, ale i tak něco bude muset dovézt taťka ;o)

Večerní cesta směr Brno-Praha-Nehvizdy uběhla docela rychle. Vybalování taky. Takže co myslíte!!!...V noci se ještě instalovalo. Ale to já už jsem spinkala spánkem unavených nastávajících maminek. A přesto jsem zajistila dokumentární fotografii Míši a jeho nové strojovny.

Žádné komentáře: