sobota 25. října 2008

Lehce ovíněný Zlatý orel

Taky vstáváte v sobotu v 6 hodin ráno? To nebývalo! Každopádně díky tomu už lehce po 7 hodině vyrážíme směr Morava. Ještě zastávka ve FM (přeci jen už se dostavěly domky naproti, takže řešíme žaluzie ;o)) a v Tescu (odoláváme místnímu trdlu s tím, že by stejně nebylo úplně čerstvé) no a před obědem už jsme u taťky, kde se slaví Blančiny narozeniny, Lukášův a Míšův svátek. Po obědě stihneme i kafíčko, zákusek a nějaké ty novinky na obou stranách.

Kolem půl třetí nastává přesun – my na Pržno (oslava narozenin a svátku neteří u Zuzky), Blanka s taťkou a zbytkem rodiny k babičce do Jevíčka (oslava narozenin + blížící se dušičky).

U Prachařů oslavujeme (rozuměj jíme, pijeme a hrajeme si s holkami) jako o život. A že to oblíkání panenek Míšovi jde, jen co je pravda ;o)) Na závěr si ještě vzájemně předáme vyřazené kousky šatníku apod. (Já zatím ze svého, Zuzka z Baruščiného ;o)))

Každopádně lehce po 18 hod to balíme, neboť nás čeká ještě poslední štace – ochutnávka nabídky vinného lístku hotelu u Zlatého orla. Na pomoc jsme si přizvali mamku, Zdeněčka a Siřinovic. Začalo to už uvítáním, kdy nás Robert zdraví slovy, „já tady chvíli vedle chčiju a vy si mezi tím klidně přijedete“. A dobrá nálada nás neopustila až do půl jedenácté večer. Některé možná ani poté (aspoň podle toho, co psala Káťa ;o)). Každopádně ať už to bylo kvalitou vínka, vstřícnou obsluhou či dobrou společností, večer se vydařil a myslím, že je velká šance, že se za stejné kombinace doplněné o dalších pár desítek lidiček a nějaké to jídlo vydaří i zábava 31. 1. Sponzorům večera děkujeme, Radi!

Žádné komentáře: