úterý 28. října 2008

Janushka na skok v Praze – den druhý

…tak zvaný „Státní svátek“, a to prý znamená, že se nemá nic dělat. Čehož jsme se dopoledne celkem drželi. Tak nějak jsme se placatili doma, všichni 3 v té skoro nejmenší místnosti. Hlavně že jsme si koupili celý domek ;o))

Janka si stihla přečíst Mravence (první díl), když už má ten druhý 3x větší díl přečtený ;o)), já jsem dělala průzkum věcí pro miminko a Míša si hrál se „svým novým“ počítačem.

Odpoledne už nám ale bylo trapně Janku trápit doma, ale opět se nám nechtělo na druhý konec města, a proto vyhrálo nákupní centrum Chodov.

Úvod jsme si dali ve Sphinx a závěr v CH. Někde mezi tím bylo pár obchůdků a seznámení s Kordovou slečnou. Že jsme je potkali v garážích, to by nebylo nic divného. Ale v obchodě s hračkami??? Že by něco co ani Korda neví (podle toho jak se na náš dotaz tvářil).

No nic…malý krok stranou do Alpine Pro se ukázal jako velmi nešťastný, teď bude Janka pořád přemýšlet nad tím, jak mohla mít krásnou novou bundičku. Ale to už jsme byli v potravinách, v garážích a na cestě domů do Nehvizd. Večer čekalo Janku ještě balení. Sice sama žádné úlovky neměla, ale na ty dárky pro ostatní si kufr přeci jen vzala ;o))

Tak zase někdy!

Žádné komentáře: