sobota 11. října 2008

Honza málem králem…

…ale jenom o fous to bylo, že místo žezla a jablka dostal do rukou páky na ovládání malého Komatsu bagru. Ještě že má tak hodné kamarády, kteří mu k takovému pěknému dárku objednají i ukázkové počasí! Jen kdyby ten předchozí den tolik nepil, nebo by se aspoň při tom alkoholovém dýchánku nezapomněl najíst, že!!? Hned by to bagrování bylo ještě o kousek krásnější. Whatever… i tak si Honzík vedl moc dobře. Ještě pár hodin tvrdého tréninku a už by dokázal tou bagristickou lžící sníst polívku. Dohled mu kromě adoptivních rodičů (mně a Míši) dělali i Skalákovic.

Aspoň si tak Daník užil hezký den na čerstvém vzduchu a poznal, jak vypadá bagr a živí koníci. (Bagr ho pochopitelně zajímal mnohem víc ;o)) Pak ještě „svačina-time“ - Daník měl tuším mrkvičku, zatímco Honzík hezky chleba se sádlem a cibulí (šunčička to sice není, ale po celodenním hladovění se hodí i to ;o)).

A jelikož nám ještě vyšel čas, vyzvedli jsme ve Špuntíkovi minulý týden objednaný kočárek. Hurá!!! Můžeme mít mimčo aspoň v kočárku, kdyby dětský nábyteček nestihl dorazit včas. Pak už jen „víkendový“ nákup ve Štěrboholích. Honzíka jsme museli zanechat v KFC, kde bojoval se svým granderem. V podstatě zápas s tímto pokrmem zdárně ukončil až večer při sledování fotbalového utkání. Ale tak nějak jsme v sobotu vše potřebné včetně nějaké té večerní analytické práce zvládli. Honzík by si k tomu všemu mohl přidat i dohnání spánkového deficitu, ale tak nějak nám ho v neděli kolem poledne vzbudili sousedi (kamarádi z ministerstva ;o)), kteří přišli zkontrolovat garáž. Fakt by mne zajímalo, jestli ji máme větší nebo ne?! A jelikož už se v neděli zřejmě nic zajímavého nestalo (nebo už si to jen nepamatuju), připojím jen patřičnou fotodokumentaci.

Žádné komentáře: