sobota 30. srpna 2008

Spousta práce a samá zábava!

Tomáš is counting down to….no však víte, vždyť je právě v Amstru na rozlučce se svobodou ;o) No a my ostatní máme spoustu práce s tím, abychom v rámci našich fyzických i psychických možností vyrobili originální dárek odpovídající kritérium, které si svatebčané pro tento účel stanovili. Pochopitelně jsme tu a tam překročili stanovené hranice, ale myslím, že to stojí za to a že se nám dílo zdařilo a máme připraveny ty finanční dary v pro nás přijatelné „dárkové“ formě.

Zaujata malou Emičkou jsem však bohužel úplně zapomněla na slušné vychování a nestihla při práci podávat plánované občerstvení. Tak holt budu muset tvůrčí tým pozvat ještě jednou, abychom to napravili. (Holt hřeším na to, že hosté byli natolik zaujati tvorbou, že jim to taky nepřišlo…doufám!)

Na chvíli jsem pak Emičku vnutila i „strejdovi“ Míšovi, aby si zvykal. Snad jsme tím Jirku nevyděsili přespříliš a ještě k nám přeci jen někdy na návštěvu přijdou.

No a když se dílo povedlo, hodí se odměna. Nečekaně od sousedů, kteří na večer připravili grilování pro svou návštěvu – Marušku s celou rodinou. A tak jsme večer ještě chvíli poseděli a popovídali si o porodech – výborné téma ;o))

Žádné komentáře: