sobota 2. srpna 2008

Akce "marmolit" a hvězdný prach

Musela jsem na nějaké vyšetření, po kterém následuje týden nemocenské = klidu doma v posteli ;o) No a aby mi doma nebylo smutno, připojil se ke mně i Míša a všechno jsme to nakonec ještě využili k dlouho plánované akci „marmolit“. Už bylo na čase, protože Míša začínal hrozit tím, že se do toho pustí sám ;o) Ne že bych nevěřila, že by to nakonec dobře zvládl, ale těch sprostých slov co by nás to určitě stálo!!! To si raději ani nechci přestavit.

Domluva to byla náročná a cena za celou akci se postupně zvyšovala s počtem dělníků a odpracovaných hodin, neboť jejich původní odhad pracnosti byl – přesně podle našich předpokladů – příliš nízký. No hlavně, že už je to za námi. Předcházela tomu teda kontrola celého objektu ve čtvrtek večer. Práce celé páteční odpoledne a dodělávky plus naše garáž v sobotu dopoledne. Na Skalákovic garáž už nějak nezbyl materiál. Čili se bude muset přiobjednat a bude to prostor pro kluky a jejich plánovanou realizaci ;o) no a takhle to zatím vypadá:



Jo a když bylo po všem, měli jsme už i relativně uklizeno po dělnících, mohli jsme se odměnit večerním promítáním. Vybrali jsme si film Star Dust (http://www.stardustmovie.com/) a byla to paráda. Ani jsem netušila, jaký je to výborný film. Veselý skeč o tom, že v televizi je MYŠ, by asi stejně nikdo nepochopil, nicméně si to tady necháme jako poznámku pro případ, že bychom si na to jednou někdy rádi vzpomněli ;o) No a rozloučíme se s vámi stejnými slovy jako ten večer se Skalákem: „a nezapomeň tu couru pořádně zmuchlovat!“ (škoda že na webu nemůžete vidět to doprovodné gesto ;o))

Žádné komentáře: