středa 20. srpna 2008

Na návštěvě v Domaslavicích

Pomalu nám začíná dovolená a přípravy na cyklovíkend, kdy má dorazit pár lidí z Toyoty a Somada ;o) Pochopitelně chceme stihnout i nějaké ty návštěvy, a tak jsme si na dnešek domluvili jednu u Káti a Roberta. To když jsme byli ve městě s Míšou u holiče a na takový malý běžný průzkum ;o)

Po drobných operativních změnách jsme se nakonec rozhodli dopoledne chvíli uklízet, pak se vydat do frýdeckomísteckých obchodů s následným vyzvednutím Roberta v práci a přesunem na návštěvu do Domaslavic. Míša si ve FM docela solidně doplnil svou cyklistickou výbavu, teď už je myslím vybaven úplně na všechno. Taky jsme museli obejít spoustu obchodů, neboť odměnou za příznivou cenu nabíječky do auta Míša Robertovi přislíbil nošením T-Mobile taštičky provést řádnou reklamu.

V 17 hod už jsme vyzvedli Roberta a vyrazili směr Domaslavice do restaurace Pohoda. A pohoda byla výborná. Jídlo i pití dostatek. U Siřinových jsme ještě otevřeli vínečko a poseděli výjimečně ne do 3, jak je Robert při akcích zvyklý, ale jen do 23 hod. Za to jsme vypili skoro 3 lahve vína, tak aspoň někde se ta číslice projevila ;o)) prostě povedený večer ;o))

Žádné komentáře: