pátek 22. srpna 2008

Kdepak máme ty cyklisty??

V pátek dopoledne jsme douklízeli, co jsme za předchozí dny nestihli, a vyrazili na nákup potravin. V tescu se nám moc nelíbila nabídka masného sortimentu a tak jsme se rozhodli zajet pro zásoby ještě do Frýdlantu k Hájkovi. V Tescu jsme teda ještě chvíli čekali kvůli obchůdku s vínem, který měl zrovna polední pauzu…asi osud, protože jsme díky tomu potkali Blaničku, přes kterou chtěla Raďa řešit kadeřníka na svatbu. No aspoň jsme tím zabili dvě mouchy jednou ranou. K Hájkovi jsme nakonec jeli na dvakrát, podruhé pro další sekanou, jinak by bylo jídlo prý příliš slané ;o) Hlavně že se všechno vyřešilo.

Odpoledne jsme hodlali strávit odpočinkem u bazénku. Nakonec jsme tak učinili ještě s Vendulkou a Terezkou, kterou jsme původně vzali na kontrolu štěňátek. Ale vypadalo to, že si nakonec podstatně víc užily bazénku s holkami. Pořádně jsme se tam všichni vycachtali a ven jsme odcházeli s varhánky (fialové rty tady raději kvůli Zuzce zamlčím ;o)). Kolem 18 hod jsme drobotinu odvezli zpátky domů na Pržno a už jsme jen netrpělivě čekali na příjezd účastníků zájezdu.

Příjezd somado trojky byl téměř podle původního plánu ve 21,03 (což znamená pouze 2minutové zpoždění, to že se Honza o hodinu spletl mu pěkně hrálo do karet ;o)), kolem 22-23 hod dorazili Korda se Zimasanem, Krátce po nich i Zákorovic s historkou o tom, jak jim málem spadla kola aneb jak k upovídanému policistovi přišli. Všichni si postupně pochutnali na sekané a pak jsme se chvíli věnovali akci „hledání ztraceného štěněte“ či popíjení a konzumaci výborných koláčků na žízeň venku na terase. Ale nic se nemá přehánět, zítra nás přeci čeká zcela zásadní sportovní akce roku ;o)

Žádné komentáře: