sobota 9. srpna 2008

Grilování u Heřmanských

Včera ani dnes se nám nechtělo sedět u počítačů a tak jsme se zabývali spíše domácími prácemi. A tak trošku zahradničením a s ním související sobotní dopolední nákupy v zahradnictví ;o) Rozhodli jsme se totiž, že teď – po marmolitu – už klidně můžeme zlikvidovat trávu v rožku u garáže a nahodit tam nějaké ty kytičky a kamínky, jak jsme si plánovali. Záznam z celé realizace je zdokumentován a vše (hlavně teda konečný výsledek) můžete zkontrolovat v přiloženém albu.

V sobotu jsme měli naplánováno taky grilování u Heřmanských, takže jsme naše zahradnické práce museli na chvíli přerušit a zajet zkontrolovat Heřmanských byteček, Šebkovi Emičku a Malých Magdalénku. Všichni vypadali moc spokojeně. Na terásce jsme se do sytosti najedli a napili. Zde jsme taky získali veškeré informace o problémech, které mají místní obyvatelé. Hlavně teda děda, kterému další známí zaparkovali před dveřmi, měl obrovský problém. Hotový horor to byl! Ještě že to pán přežil, vypadal, že má namále.

Vzhledem k drobotině jsme akci ukončili po 20 hodině, takže jsme s Míšou stihli ještě rychlý nákup chybějících kamínků v Obi ve Štěrboholích a jejich „noční“ aplikaci. To jsme zvědavi, jak to bude ráno vypadat ;o)) Pochopitelně jsme to pak před focením ještě „doupravili“. A tady už je to slibované album.

Žádné komentáře: