pátek 17. srpna 2007

Toyotí kolaudace

Dnes mám dovolenou. Ano, vzala jsem si volno, abych se řádně vyspinkala a připravila pak domeček na kolaudaci. Dnes pro členy svazu TMCZ. Takže nějaký ten úklid, pečení koláčů, příprava jednohubek…všechno se nám povedlo na výbornou. Co se tak úplně nepovedlo, byl příchod hostů. Podle našich odhadů jako první dorazil Danouš s Domčou. No aspoň jsme stihli probrat všechny dovolenkové i podovolenkové záležitosti, než se dostavili i další účastníci zájezdu. Přijelo jich tolik, že nezbylo než parkovat i na trávníku. Co se dá dělat. A pak se jedlo, pilo (nejvíce teda nealko pivo) a veselilo. Ti kluci toyotí mají vždy nějakou veselou historku v rukávu.

A pak už nám tu zůstal jenom Lumpik a Ivča, ta spíš nedobrovolně. Ale určitě byli za svou výdrž skvěle odměněni našim veselým příběhem. A doufám, že bylo Ivě aspoň o trošku méně líto, že musela zůstat vzhůru až do 3 do rána.

A výsledek? Výsledek je jasný. Dům zůstal stát a dokonce to vypadá, že dojde k jeho dalšímu rozvoji. Kolaudace znamenala totiž velký přísun kvalitního vína, což Míša zcela jistě využije v argumentaci o výhodách a nutnosti zakoupení vinotéky. Už se na to všichni moc těšíme!

Žádné komentáře: