neděle 26. srpna 2007

Ještěd

Po dlouhé době nás v sobotu Myshák vyvezl na vejlet. Vyhověl návrhu Veruš a jeli jsme se podívat na Ještěd. Měli jsme z toho takovou radost, že S+M nezvládli úplně nejlépe všechny bezpečnostní opatření. Naštěstí bylo možné vše vyřešit i na dálku a tak jsme mohli v cestě pokračovat.

Nebylo to vůbec daleko a přálo nám počasí. Lanovkou jsme si pomohli nahoru (dokonce bezplatně, děkujeme Verun!) těšně pod vysílač. Kousek jsme se prošli, abychom si vytvořili dostatečný prostor v žaludku pro - guláš, hodně knedlíků, smažený žampióni, uzeným plněný knedlíci se zelím, sladký knedlíci, bramborovou polívku, banánovou nálož s čokoškou, zmrzlinový nášup, velkou a miniaturní kávu. Jako bonus k tomu ještě Myshák okukoval servírku :))



Po přežrání jsme seběhli od vysílače dolů zpátky k autu. Cestou jsme nasbírali pár hub a hřibů. Některé z nich bohužel těžko specifikovatelné a tak pro sichr cestovaly do koše.
Výlet byl skvělý a zakončili jsme ho u Tomáše a Jany na grilovačce - tentokrát ryby. Výtečně jsme si pochutnali a závěrem přišlo i na karty - prší ve čtyřech. Zřejmě proto, že Soňka i Verun šly spát, nám s Myshákem se dařilo trochu více :)

Žádné komentáře: