neděle 1. dubna 2007

Zelená je tráva...

To s pracovním oblečením, Honzíku, bohužel nebyl apríl! Dnes nás čekají zahradnické práce. Nechali jsme Honzíka tradičně nabrat dostatek sil a vyrazili ráno s Míšou na nákup pracovních potřeb sami. I když musím přiznat, že jsme si nemysleli, že nám to bude trvat tak dlouho. Koupili jsme vše na přípravu luxusního trávníku, na přesazení květin a taky jsme si vybrali záclony, závěsy a garnyže. Jeden by neřekl, co takové záclony atd. dneska stojí, tak doufám, že to bude aspoň mooooc pěkné Kačenko! Na ušití si dávají cca týden až 10 dní, což znamená, že v sobotu, až dorazí na návštěvu Veličkovi, se možná bude instalovat.

Kluci si s předzahrádkou dali dost práce, tak snad se jim travička odvděčí a hezky poroste. Možná bude Míša zvládat i fotografické záznamy vývoje. Uvidíme. Každopádně kytičky přesazeny. Dokonce nám i pochybělo hlíny, takže poslední (evidentně docela přelitá) kytička je zatím tak na půl cesty k ozdravení. Zbytek květin byl nekompromisně upraven. Mnohdy zbaven velkého (zcela jistě zbytečného a pouze dekorativního) množství kořenů. Uvidíme, na kolik je to všechny osvěží ;o))

Večer už proběhlo pouze tradiční žehlení u tradičního oblíbeného seriálu ;o))Bohužel práce jsem pro změnu zase moc nestihla :o(( Jak je to jen možné?!

1 komentář:

Unknown řekl(a)...

Tak je třeba napsat, že jsme si s Honzíkem dali jasný cíl - mít trávník (nebo zatím tedy jen upravenou hlínu) hezčí (rozuměj rovnější) než soused. Myslím, že díky Honzovým technickým vynálezům se to povedlo... Teď ještě, aby vyklíčila/vyrostla tráva. Mimochodem, vzkaz pro výrobce travního semene. Nepište na balení, že je to pro 25 m2, když my jsme na plochu ca 12 m2 vypotřebovali skoro 2 balíky!