sobota 28. dubna 2007

Výlet do Cítova

Po celodenním aerobním cvičení na zahradě, o kterém psal už Míša, jsme se se Skalákem vydali na cestu do Cítova, zkontrolovat Janku a ostatní somaďáky. Verun jela do práce pro zapomenutou prezentaci, trošku pracovat a hlavně vyzvednout projektor na promítání MS v hokeji ;o)) <– to poslední ponechám dále bez komentáře.

Peti si před odjezdem ještě odskočil na golf, ale to byla opravdu jen rychlovka, už kolem 19 hod jsme určitě mířili směr Mělník. Tam si Linda právě připravovala svůj vegetariánský lilek na gril a vý-bor-ní bratři Nojmičové synchronizovaně dopíjeli první bednu piva. Po testingu opékaných párků i masa jsme se přesunuli k ohni, který vlastnoručně zprovoznil Honzík Hamzík. To abychom se dostali trošku dál od těch hitovek 80let. (K nim se mimochodem výborně hodilo to kokosové malibu, co někdo dotáhl a co nám pomohlo zavzpomínat na „staré dobré časy“.)

Po úspěšné depilaci nohou jsme se od ohně přesunuli do auta, a to i s Verun (Čanovou, aby náhodou nedošlo k omylu) a její kamarádkou Tinou s malou dcerkou Vivi. Ty jsme posunuli někam k metru Kačerov a pak hurá do Nehvizd (to už teda Skalák s veškerým komfortem hezky ležmo na zadních sedadlech).

PS: Dnes také proběhl pokus o instalaci venkovních žaluzií. Ty na užším okně bychom měli, ty druhé dorazily promáčknuté, takže na ně přijde řada až příště. Čili jsme jen opravili uštípnutou zeď u úzkého okna a vrátili zpět záclony i závěsy a bylo hotovo.

Žádné komentáře: