neděle 15. dubna 2007

Tradiční sobotní nakupování

Ti, co se v brzkých ranních hodinách nevrátili ze Španělska, se mohli vydat na sobotní nákupy. Hlavně teda vyřešit tu naši terasu, to je nutné co nejdříve. Takže jsme si zajeli do Dejvic, kde sídlí firma Best včetně různých vzorků dlažby a obkladů, které prodávají. Mají to tam mooooc pěkné, obzvlášť když tak krásně svítilo sluníčko. Zkoukli jsme pár jiných zajímavých nápadů i velkoplošnou dlažbu, ale nakonec zůstali u naší původní varianty, kterou jsme si našli na netu. Takže jsme si v rychlosti švihli středně těžkou matematickou úlohu a teď doufáme, že ještě bude vše na skladě, než si do pondělka promyslíme, co a jak s dopravou ;o) Vzhledem k tomu, že Best nabízí vzorky zdarma, můžete si na fotkách prohlédnout barevnou kombinaci, kterou jsme zvolili. Rozhodně zajímavejší to bude, až toho bude podstatně více a hlavně za tím naším domkem ;o))










Poté následovala cesta na Chodov - Verun postřebovala poslat "pár" dopisů. Pán z celkového počtu 160 dopisů nebyl nijak zvlášť nadšen, ale co už mu zbývalo, přeci jen je to jeho práce. Zastávka na WC, v O2, v lékarně, potravinách a následně v obchodě se světly - hurá, konečně máme vyřešena světla do koupelny. Už chybělo jen zrcadlo :o( Nastěstí se dnes Verun přihlásila jako kuchařka, takže jsme mohli s Míšou vyrazit ještě do Hornbachu. Bylo to náročné, ale nakonec jsme vyřešili i světlo. V pátek měl Míša srázek s Danoušem a Ronym a já měla za úkol zakoupit něco na toaletní papír v Ikei. Díky tomu všemu vám teď můžu odprezentovat fotky kompletní koupelny. Hurá!!! (Btw. povšimněte si v zrcadle, že Míša navrtal také držák na sprchu, což proběhlo i na dolním záchodě.)

A na závěr přihodíme ještě fotografii Míšova Mitsubishi, po schůzce s Danoušem, je to s Míšovou budoucností zase všelijak. Tak pro sicher, abyste věděli, jak vůbec vypadá Outlander.

Žádné komentáře: