čtvrtek 26. dubna 2007

Atlasí obídek

Dnes byl tradiční atlasí obídek v Dalí na Floře. Předcházela tomu hektická snaha dokončit dárek pro Báru k narozeninám, ovšem promo-stojan dorazil až po obědě, takže naše (já, Honza, Tomáš) předobědové zdržení v Copy General na Pavláku bylo dá se říct zbytečné. Aspoň jsme se nenudili, že. Stejně už jsme měli tradičně rozhodnuto, co si dáme, takže aspoň objednávka proběhla rychle, jakož i celá konzumace a pokec s těmi, kteří zrovna seděli kolem. Začíná nás být víc a víc a už se ani nevejdeme ke kulatému stolu.

S polovinou, která seděla na „druhé“ straně, jsem ještě „zaskočila“ do CH, kde se Tomáš zapsal do historie větou: „Konečně volná chvilka s přáteli po tom náročném pracovním vypětí.“ – tím myslel naše dopolední řešení loga a trampoty s jeho vytištěním! Paní „důchodového vzezření“ u protějšího stolu zase dostala Honzíkova teorie „obsazenosti portů“, nad kterou obě nechápavě nebo možná nesouhlasně kroutily hlavami.

Promo-stojan pochopitelně dorazil hned po obědě, tak se začala řešit varianta, že bychom to ještě všechno nějak zmákli dnes, aby kluci mohli stojan předat Báře večer na promítání Lostu. Takže dnes ještě jednou cesta na Vinohrady. Autíčkem je to superrychlé, tak proč ne. Každopádně atlasí kluci už svůj díl práce zvládli a já byla příjemně překvapená jejich výtvory. Úkol zněl, zkomponovat své jméno no jídla či nápoje. A tak se na „dnešním menu“ objevily věci jako: PaJachýto, FAlešný gulášek, Honzákovo tlačo, pramenitá SOŇofkA aj. Jestli Bára pošle foto, jak slibovala, určitě přiřadím.

Pak už mne čekal nákup, protože večer měl dorazit taťka se strejdou, poprvé do nastěhovaného domečku. Cestou zkoukli i Jirny a pak se nějak kolem 23 hod vrátili zpět k nám do Nehvizd ;o) Plánovali brzké ranní vstávání, takže Míšu vracejícího se z Amsterdamu, který dorazil kolem půlnoci, už nestihli. Já je zase vůbec nezaznamenala v ty 4 hodiny ráno, kdy opravdu vyrazili dál do Německa.

Žádné komentáře: